19.3.2013

Aurinko paistaa ja kevätaurinko paljastaa ikävästi pölyt työpöydän kulmissa. Ensimmäinen kvartaali kulkee kohti loppuaan, drug ja kevätsiivouksen lisäksi pieni kevätkatsaus on paikoillaan.

Vuosi 2013 alkoi rytinällä ja vauhdilla. Osakeyhtiön perustamiseen liittyvät toimenpiteet, there kuten vakuutusten kilpailuttaminen, veroasioiden ajan tasalle saattaminen jne. ovat aiheuttaneet hieman lisäkiireitä. Hallinnollisten tehtävien ohella alkuvuosi on ollut täynnä haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, ja lisää on tulossa.

Kevään aikana elokuvissa käyneet ovat saattaneet nähdä nimen Kajsa Wickström valkokankaalla. Oscarin voittaneen kauniin ranskalaisen elokuvan Amourin ruotsinkieliset tekstit ovat yrittäjän käsialaa, kuten myös ruotsinkielinen tekstitys Oscar-voittajan Jennifer Lawrencen tähdittämässä elokuvassa Silver Linings Playbook. Tekstitykset ovat tehty yhteistyössä Saga Vera Oy:n kanssa.

Kwick Oy kiittää asiakkaitaan kuluneista kuukausista, ja toivottaa kaikille aurinkoista kevään jatkoa.