Yrityksestä

Kwick Oy on ensisijaisesti suomen ja ruotsin kielen kielipalveluita tarjoava yritys. Palveluihin kuuluvat muun muassa käännökset, tulkkaukset ja kielikoulutukset yrityksille ja yksityisasiakkaille. Kaikki palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kwickille kaikki asiakkaat ovat samanarvoisia ja kaikki toimeksiannot yhtä tärkeitä. Työ suoritetaan luotettavasti ammattimaisella otteella, ja tarpeen tullen tiukallakin aikataululla. Kwickin tavoitteena on olla asiakasyrityksiensä pitkäaikainen ja luotettu kumppani.

Taustaa

Kwick on vuonna 2010 perustettu yksityisyritys, jonka kotipaikka on Oulu. Yritys aloitti toimintansa toiminimenä, ja vuoden 2013 alusta alkaen toiminta jatkuu osakeyhtiönä.

Yrityksen perustajalla ja toimitusjohtajalla Kajsa Wickströmillä (FM) on pitkä ja laaja-alainen kokemus erilaisista käännös-, tulkkaus- ja koulutustehtävistä jo vuodesta 2001 lähtien. Wickström on äidinkieleltään ruotsinkielinen, joten käännösten taso ovat natiivipuhujan tasolla. Wickström on opiskellut pohjoismaista filologiaa ja kääntämistä Oulun yliopistossa.

Yritys kuuluu Pohjois-Pohjanmaan yrittäjiin sekä Oulun seudun yrittäjänaisiin.

Yrittäjä on jäsen Suomen kääntäjien ja tulkkien liittto SKTL ry:ssä sekä Käännösalan asiantuntijat KAJ ry:ssä, joka on osa Akavan Erityisalat ry:tä.